Wikinuke

Download Lagu - Free Download Indonesia MP3 Gratis And Play Online Music Video

HOME POP DANGDUT SOUNDTRACK

Download Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya Mp3

By 15 May 2019
Download lagu Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya mp3 dari album Single Pop Sunda Di Wikinuke By Stafaband, Planetlagu & Metrolagu gratis Dengan Lirik lagu Pamit Feat. Anggra Inezya hanya untuk review saja, Belilah CD original mereka atau gunakan Nada Sambung Pribadi/I-RING/Ring Back Tone sebagai apresiasi agar mereka dapat terus berkarya menciptakan Lagu-lagu yang berkualitas. Atau anda bisa membeli lagu Pamit Feat. Anggra Inezya di itunes official dari Nining Meida, untuk mendukung lagu Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya di semua charts dan tangga lagu.

Download Lagu Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya

Nining Meida - Pamit Feat. Anggra Inezya.mp3

Artis : Nining Meida
Judul : Pamit Feat. Anggra Inezya
Album : Single Pop Sunda
Genre : pop
Size : 6.3 MB
View : 21x

Download (6.3) | Fast Download (6.3)

Lirik Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya
Jerit ati alim paanggang
Ceurik ati abot ngantunkeun
Ku teu wasa kedah nonggongan rasa
Ka panutan ati hareupan diri
Anu masih mika cinta

Kasabaran anu ngageuing kana diri
Pikeun anjeun diri abdi nu tos aya harti
Mareungan kana cinta anu anyar motekar
Panglipur ka bungah anu keur sirungan

Abdi indit lain teu micinta
Urang anggang lain teu satia
Demi anjeun pikeun abdi
Pinanggih jeung bagja

Engkang abdi pamit
Indit lain teu midedeuh
Ulah hariwang ulah salempang
Abdi nyawang di kaanggangan

Kasabaran anu ngageuing kana diri
Pikeun anjeun diri abdi nu tos aya harti
Mareungan kana cinta anu anyar motekar
Panglipur ka bungah anu keur sirungan

Abdi indit lain teu micinta
Urang anggang lain teu satia
Demi anjeun pikeun abdi
Pinanggih jeung bagja

Engkang abdi pamit
Indit lain teu midedeuh
Ulah hariwang ulah salempang
Abdi nyawang di kaanggangan

Engkang abdi pamit
Indit lain teu midedeuh
Ulah hariwang ulah salempang
Abdi nyawang di kaanggangan
Related Song

Nining Meida - Pamit Feat. Anggra Inezya

Download Lagu Nining Meida
Pamit Feat. Anggra Inezya Album Single Pop Sunda
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

List Category MP3

Download Lagu © 2018 Powered By Wikinuke