Wikinuke

Download Lagu - Free Download Indonesia MP3 Gratis And Play Online Music Video

HOME POP DANGDUT SOUNDTRACK

Download Guyon Waton Tibo Mburi Mp3

By 08 December 2018
Download lagu Guyon Waton Tibo Mburi mp3 dari album Single Dangdut 2018 Di Wikinuke By Stafaband, Planetlagu & Metrolagu gratis Dengan Lirik lagu Tibo Mburi hanya untuk review saja, Belilah CD original mereka atau gunakan Nada Sambung Pribadi/I-RING/Ring Back Tone sebagai apresiasi agar mereka dapat terus berkarya menciptakan Lagu-lagu yang berkualitas. Atau anda bisa membeli lagu Tibo Mburi di itunes official dari Guyon Waton, untuk mendukung lagu Guyon Waton Tibo Mburi di semua charts dan tangga lagu.

Download Lagu Guyon Waton Tibo Mburi

Guyon Waton - Tibo Mburi.mp3

Artis : Guyon Waton
Judul : Tibo Mburi
Album : Single Dangdut 2018
Genre : dangdut
Size : 5.73 MB
View : 1493x

Download (5.73 ) | Fast Download (5.73 )

Lirik Guyon Waton Tibo Mburi
aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(aku ngerti kowe ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan


nanging Gusti duwe dalan liyo
kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo)

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
Related Song

Guyon Waton - Karma

Download Lagu Guyon Waton
Karma Album Single 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Kependem Tresno

Download Lagu Guyon Waton
Kependem Tresno Album Single 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Ora Masalah

Download Lagu Guyon Waton
Ora Masalah Album Single Pop 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Dukun Kagol (Klenik Genk)

Download Lagu Guyon Waton
Dukun Kagol (Klenik Genk) Album Single Pop 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Takkan Kembali

Download Lagu Guyon Waton
Takkan Kembali Album Single 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Tibo Mburi

Download Lagu Guyon Waton
Tibo Mburi Album Single Dangdut 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Nelongso Atiku

Download Lagu Guyon Waton
Nelongso Atiku Album Single
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

List Category MP3

Download Lagu © 2018 Powered By Wikinuke