Wikinuke

Download Lagu - Free Download Indonesia MP3 Gratis And Play Online Music Video

HOME POP DANGDUT SOUNDTRACK

Download Guyon Waton Kependem Tresno Mp3

By 22 July 2018
Download lagu Guyon Waton Kependem Tresno mp3 dari album Single 2018 Di Wikinuke By Stafaband, Planetlagu & Metrolagu gratis Dengan Lirik lagu Kependem Tresno hanya untuk review saja, Belilah CD original mereka atau gunakan Nada Sambung Pribadi/I-RING/Ring Back Tone sebagai apresiasi agar mereka dapat terus berkarya menciptakan Lagu-lagu yang berkualitas. Atau anda bisa membeli lagu Kependem Tresno di itunes official dari Guyon Waton, untuk mendukung lagu Guyon Waton Kependem Tresno di semua charts dan tangga lagu.

Download Lagu Guyon Waton Kependem Tresno

Guyon Waton - Kependem Tresno.mp3

Artis : Guyon Waton
Judul : Kependem Tresno
Album : Single 2018
Genre : pop
Size : 4.70 MB
View : 16903x

Download (4.70) | Fast Download (4.70)

Lirik Guyon Waton Kependem Tresno
Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Related Song

Guyon Waton - Karma

Download Lagu Guyon Waton
Karma Album Single 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Kependem Tresno

Download Lagu Guyon Waton
Kependem Tresno Album Single 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Ora Masalah

Download Lagu Guyon Waton
Ora Masalah Album Single Pop 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Dukun Kagol (Klenik Genk)

Download Lagu Guyon Waton
Dukun Kagol (Klenik Genk) Album Single Pop 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Takkan Kembali

Download Lagu Guyon Waton
Takkan Kembali Album Single 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Tibo Mburi

Download Lagu Guyon Waton
Tibo Mburi Album Single Dangdut 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Nelongso Atiku

Download Lagu Guyon Waton
Nelongso Atiku Album Single
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Pamer Bojo

Download Lagu Guyon Waton
Pamer Bojo Album Single
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

List Category MP3

Download Lagu © 2018 Powered By Wikinuke