Wikinuke

Download Lagu - Free Download Indonesia MP3 Gratis And Play Online Music Video

HOME POP DANGDUT SOUNDTRACK

Download Guyon Waton Dukun Kagol (Klenik Genk) Mp3

By 03 September 2018
Download lagu Guyon Waton Dukun Kagol (Klenik Genk) mp3 dari album Single Pop 2018 Di Wikinuke By Stafaband, Planetlagu & Metrolagu gratis Dengan Lirik lagu Dukun Kagol (Klenik Genk) hanya untuk review saja, Belilah CD original mereka atau gunakan Nada Sambung Pribadi/I-RING/Ring Back Tone sebagai apresiasi agar mereka dapat terus berkarya menciptakan Lagu-lagu yang berkualitas. Atau anda bisa membeli lagu Dukun Kagol (Klenik Genk) di itunes official dari Guyon Waton, untuk mendukung lagu Guyon Waton Dukun Kagol (Klenik Genk) di semua charts dan tangga lagu.

Download Lagu Guyon Waton Dukun Kagol (Klenik Genk)

Guyon Waton - Dukun Kagol (Klenik Genk).mp3

Artis : Guyon Waton
Judul : Dukun Kagol (Klenik Genk)
Album : Single Pop 2018
Genre : pop
Size : 3.47 MB
View : 3244x

Download (3.47 ) | Fast Download (3.47 )

Lirik Guyon Waton Dukun Kagol (Klenik Genk)
Kowe teko nggowo loro
Kowe lungo tanpo suoro
Nembung karo nangis getih
Kanti keturutan le mu sugeh

Banjur kowe lali konco
Mergo ngoyak bondoning ndonyo
Ra sembodo le mu ngemis karo nangis

Opo kowe ra ngelingi
Susah tak tulungi
Kowe uwes sugeh
Banjur kowe ngelaleni
Nggawe loro seseke kagol ning ati

Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno

Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno

Opo kowe ra ngelingi
Susah tak tulungi
Kowe uwes sugeh
Banjur kowe ngelaleni
Nggawe loro seseke kagol ning ati

Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno

Aku iso nggawe urepmu ke loro-loro
Aku mung wegah ndisiki takdir Sing Kuoso
Opo pancen bener kui patrapmu sing loro
Dumeh sugeh bondo banjur konco tok tinggalno

Gawe loro seseke kagol ning ati
Gawe loro seseke kagol ning ati
Related Song

Guyon Waton - Karma

Download Lagu Guyon Waton
Karma Album Single 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Kependem Tresno

Download Lagu Guyon Waton
Kependem Tresno Album Single 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Ora Masalah

Download Lagu Guyon Waton
Ora Masalah Album Single Pop 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Dukun Kagol (Klenik Genk)

Download Lagu Guyon Waton
Dukun Kagol (Klenik Genk) Album Single Pop 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Takkan Kembali

Download Lagu Guyon Waton
Takkan Kembali Album Single 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Tibo Mburi

Download Lagu Guyon Waton
Tibo Mburi Album Single Dangdut 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Nelongso Atiku

Download Lagu Guyon Waton
Nelongso Atiku Album Single
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Guyon Waton - Pamer Bojo

Download Lagu Guyon Waton
Pamer Bojo Album Single
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

List Category MP3

Download Lagu © 2018 Powered By Wikinuke